Get Adobe Flash player

 


subota, 28 april 2018 13:47

Električna vozila nova turistička ponuda

Ocijenite sadržaj
(3 Glasova)

Turistička ponuda Prijestonice Cetinje obogaćena je sa dva električna vozila, vrijednosti od oko 46 hiljada eura. Vozila su dijelom finansirana od donacija UNDP i Prijestonice Cetinje. Cilj nabavke vozila je poboljšanje turističke ponude grada i smanjenje CO2, odnosno štetnih izduvnih gasova, kazao je menadžer Turističke organizacije Prijestonice Cetinje Marko Vujanović.

"U ponudi su dva električna vozila od kojih je jedno vozilo sa prikolicom. Njihova osnovna namjena, dodao je on, biće u toku ljetnje turističke sezone, kako bi svim turistima i posjetiocima koji budu boravili na Cetinju, bio omogućen panoramski obilazak grada. Gosti su nam bili iz Italije i bili su prezadovoljni. Vrijeme je bilo perfektno, sve je proteklo u najboljem redu i nadamo se uspješnoj turističkoj sezoni i brojnim aktivnostima koje je.Turistička organizacija počela u tom predsezonskom dijelu", kazao je Vujanović.

Povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine, TOPC nastavlja sa aktivnostima i organizovaće uklanjanje otpada na Orlovom kršu

NVO Zeleno Srce

2 Komentara

  • Link komentara Jovana HN subota, 28 april 2018 13:57 Napisano Jovana HN

    Odlično, prava stvar za eko turizam sve pohvale!

  • Link komentara Lipa subota, 28 april 2018 14:50 Napisano Lipa

    Konacno nesto prije Pg da se iskorači :)

Ostavite komentar

Morate popunit sva polja označena sa (*)

Mjesto za vašu reklamu

ANKETA

Da li razmišljate o korišćenju solarne energije?
 

PREVOD

English French German Italian Portuguese Russian Spanish